dissabte, 14 de desembre del 2013

Les primeres quedades que vam realitzar, l'Ayoub es mostrava molt tímid davant aquesta nova experiència. Però gràcies a diversos jocs que s'han anat executant al llarg de les visites, l'Ayoub cada vegada es deixa portar en totes les converses que mantenim, i cada cop més, ens anem coneixent.

Avui hem anat al museu de la joguina de Figueres. A la visita del museu, l'Ayoub, ha quedat molt sorprès per la gran varietat de joguines observades. Per ell, moltes d'elles eren desconegudes, i se'l mirava molt curiós per l'evolució de molts jocs que actualment s'han modernitzat rapidament. Així doncs, avui ens hem endinsat en la història de les joguines, des de la infància dels nostres avis, fins a la nostra mateixa. 

Contemplant els cavalls de cartró, les cuines, les pilotes, les baldufes, els cotxes, els avions, els jocs de taula, i molts d'altres que ens acompanyaven en tots els moments de joc durant la nostra infància. Per tant l'excursió, ha sigut una experiència immillorable.

Després de la visita amb l'Ayoub, hem jugat una estona a la sala de jocs que ofereix al mateix museu. Un dels jocs ha sigut el dominó, on cal dir, que l'Ayoub ha guanyat diverses vegades. D'aquesta manera, hem potenciat la nostra relació amb riures i converses diverses, sobre els petits records que encara avui dia recordem de la nostra infància.

Ara toca esperar a la propera visita.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada